2014.05.11. 01:07 focistablog

Dortmund: kútba eshet az olasz gólkirályjelölt szerződése?

Sajtóhírek szerint könnyen elképzelhető, hogy a német élvonalbeli Borussia Dortmund labdarúgócsapata mégsem szerződteti Ciro Immobilét, a Torino válogatott támadóját.

Csütörtökön a Dortmund klubvezetői, Hans-Joachim Watzke és Michael Zorc Torinóban jártak, s egybehangzó sajtóhírek szerint megegyeztek Ciro Immobilével. A 24 éves támadó hároméves szerződést kapna a német csapattól, míg szezononként körülbelül két és fél millió eurót keresne.

Azonban a csatár játékjogát ötven százalékban birtokló Juventusszal (a másik ötven százalék a Torinóé, mindkét klubnak rá kell bólintania az ajánlatra) a hírek szerint nem tudott megegyezni a Dortmund: az olasz bajnok ugyanis 20 millió euró alatt nem adná el Immobilét, a Dortmund viszont 18 millió eurót fizetne.

Immobile 21 találattal áll az olasz élvonal góllövőlistájának élén, ráadásul egyik gólját sem tizenegyesből szerezte. A második helyen található Carlos Tévez és Luca Toni egyaránt 19-szer volt eddig eredményes.

Az oldalról

Ez az oldal a német labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami a német labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Bundesligában szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen a német válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!