2011.05.09. 08:24 focistablog

Wolfsburg: „Maradok, még akkor is, ha kiesünk” - Felix Magath

Akkor sem távozik az idény végén a Wolfsburg labdarúgócsapatától Felix Magath vezetőedző, ha nem sikerül kiharcolni az élvonalban maradást.

„Maradok, még akkor is, ha kiesnénk, de egyébként biztos vagyok benne, hogy a következő szezonban is az első osztályban szerepelünk majd” – jelentette ki az 57 éves tréner, aki márciusban érkezett jelenlegi alakulatához a Schalke 04-től.

Az utolsó forduló előtt a Wolfsburg – amely  2009-ben Magath irányításával német bajnok lett – a 15. helyen áll a tabellán, ugyanannyi ponttal, mint a pillanatnyi állás szerint osztályozóra kényszerülő Borussia Mönchengladbach, és eggyel többel, mint a jelenleg már kieső Eintracht Frankfurt.

A „farkasok" az idény zárásán Hoffenheimben lépnek pályára, miközben a Mönchengladbach Hamburgban, a Frankfurt pedig Dortmundban, a bajnoknál szerepel.

Az oldalról

Ez az oldal a német labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami a német labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Bundesligában szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen a német válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!