2011.05.01. 14:07 focistablog

Schalke: Neuer maradna a Bundesligában, Schweinsteiger szívesen látná

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Schalke kapusa, Manuel Neuer a Sky Germanynek adott interjúban elmondta, hogy továbbra is Németországban szeretné folytatni pályafutását. Mint arról korábban beszámoltunk, a 25 éves kapus iránt a rekordbajnok Bayern München élénk érdeklődést mutat, illetve több külföldi topcsapat is kiszemelte, köztük a Manchester United is.

„Az a célom, hogy egy Bundesligában szereplő csapathoz szerződjek” – nyilatkozta Manuel Neuer, aki korábban kijelentette, nem hosszabbítja meg jövő nyáron lejáró szerződését, így ingyen igazolhatóvá válna, és ha a gelsenkircheniek szeretnének pénzt kapni érte, még most el kell adniuk.

A legélénkebb érdeklődést a Bayern München mutatja a Bundesligában szereplő csapatok közül, s a bajorok egyik sztárja, Bastian Schweinsteiger a Die Weltnek adott interjúban elmondta, tárt karokkal várná német válogatottbeli csapattársát.

„Ha egyszer le tudod igazolni Neuert, aki a világ legjobb kapusa, ráadásul a német válogatotté is, azt mindenképpen meg kell tenned. Én személy szerint remélem, hogy sikerül őt szerződtetnünk. Egy olyan karakter, aki bármelyik csapatba beférne, és úgy olvassa a játékot, ahogyan csak nagyon kevesen tudják” – fogalmazott Bastian Schweinsteiger.

Az oldalról

Ez az oldal a német labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami a német labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Bundesligában szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen a német válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!