2011.04.29. 10:01 focistablog

Bayern München: Két-három új játékossal kell erősíteni - Robben

Arjen Robben szerint a most zajló szezon bizonyítja, hogy a nyáron két-három meghatározó játékossal kell erősíteni a Bayern München labdarúgócsapatát.

Amint arról korábban már beszámoltunk: a holland szélső emellett a januárban a Milanhoz szerződő honfitársát, Mark van Bommelt is hiányolja, akit igazi vezérnek tart.

A Bayern München a Bundesliga legutóbbi fordulójában 1–1-es döntetlent játszott Frankfurtban, így visszacsúszott a Hannover mögé a negyedik helyre. Három forduló van még hátra, és ha a bajorok ezalatt nem tudnak előrébb lépni, akkor a következő szezonban nem indulhatnak a Bajnokok Ligájában.

A gárda tavaly BL-döntőt játszott, emellett begyűjtötte a bajnoki címet, a Német Kupát és a német Szuperkupát.

Az oldalról

Ez az oldal a német labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami a német labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Bundesligában szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen a német válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!