2011.04.27. 18:05 focistablog

Bayern: harcba indulnak Neuerért, de nem fizetnek csillagászati összeget

Uli Hoeness, a Bayern München elnöke hivatalosan is bejelentette, hogy szeretnék megszerezni Manuel Neuert, a német labdarúgó-válogatott és a Schalke 04 kapusát.

A sportvezető hozzátette: hamarosan megkezdődnek a tárgyalások a két klub képviselői között, ugyanakkor a Bayern nem fog csillagászati összeget fizetni a 25 éves kapuvédőért.

Neuer – aki csapatával kedden a Manchester Unitedtől kapott ki hazai környezetben a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén – nemrég kijelentette, nem hosszabbítja meg jövő nyáron lejáró szerződését.

A játékos ekkor ingyen igazolhatóvá válna, így ha a gelsenkircheniek még szeretnének pénzt kapni érte, akkor még most el kell adniuk.

Az oldalról

Ez az oldal a német labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami a német labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Bundesligában szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen a német válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!