2011.04.23. 18:23 focistablog

Elnapolta a Leverkusen a dortmundi bajnokavatást

Még nem lehet bajnok szombaton a Borussia Dortmund a német Bundesligában, mivel a Bayer Leverkusen 2–1-re legyőzte a Hoffenheimet.

A legnagyobb tétje a Bayer Leverkusen számára volt a délutáni meccseknek, ugyanis ha a gyógyszergyáriak nem szerezték volna meg a három pontot a Hoffenheim ellen, azzal „bajnoki labdát" biztosítottak volna a kora este játszó Dortmund számára.

A Hoffenheim az izlandi Sigurdsson remek egyéni akciója után került előnybe a 28. percben – klasszisteljesítmény volt! –, de a fór az első félidő végéig sem tartott ki, egy szöglet után a jól érkező Kadlec fejelt Starke hálójába.

A labdát az első félidőben is többet birtokló Leverkusen az 50. percben került előnybe, Vorsah hibázott, rosszul tisztázott, Vidal meg köszönte a lehetőséget, és megszerezte a vezető – és később kiderült, hogy győztes – gólt.

Az oldalról

Ez az oldal a német labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami a német labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Bundesligában szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen a német válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!