2011.04.23. 18:25 focistablog

A Bayern München nehezen mentett pontot Frankfurtban

A Bayern München Frankfurtba látogatott, és a csapatok élénken kezdtek, az első öt percben itt is, ott is adódott helyzet. Ezzel a felek le is tudták a veszélyeztetés nagy részét az első félidőre, a jól kezdődő játékrész igen gyenge lett a végére... A második félidő úgy kezdődött, mint az első, helyzettel: a Lahm labdájával meglépő Gomez lövését Fährmann bravúrral mentette. Fontos védés volt, pláne, hogy az 54. percben előnybe került az Eintracht: egy jobb oldali szabadrúgás után a bajorok védelme képtelen volt felszabadítani, Sebastian Rode lövése pedig 13 méterről utat talált a kapuba.

A frankfurtiak Teofanisz Gekasz révén kihagytak még két nagy helyzetet – a görög simán eldönthette volna a meccset –, a Bayern pedig egy Ribéry-lövéssel került közel a gólhoz, majd közel került egy tizenegyeshez is, az más kérdés, hogy a játékvezető nem látott okot a beavatkozásra... Pedig lett volna mit befújni, nem véletlenül reklamált hevesen a teljes müncheni gárda.

A 89. percben aztán már befújtak egy büntetőt a Bayernnek (egy újabb „tovább” alighanem bíró elleni agressziót váltott volna ki), Gomez állt a labda mögé, nem hibázott – a rekordbajnok pontot mentett. Ez sem töltheti el nagy elégedettséggel a bajorok drukkereit, mert csapatuk ponthátránnyal áll a Hannover mögött a 31. fordulót követően, a BL-t érő helyért pedig előzni kellene.

Az oldalról

Ez az oldal a német labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami a német labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Bundesligában szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen a német válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!