2011.04.10. 18:09 focistablog

A sereghajtó Gladbach egy ötössel küldte haza a Kölnt

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság sereghajtója, a Borussia Mönchengladbach kiütéses, 5–1-es győzelmet aratott az 1. FC Köln felett a Bundesliga 29. fordulójában.

A bennmaradásra hajtó, így győzelmi kényszerben levő Mönchengladbach valósággal elgázolta regionális riválisát, az 1. FC Kölnt a Rajna-vidéki derbin.

A Gladbach már az első félidőben döntött a remekül játszó Marco Reus (két gól), Mike Hanke (három gólpassz), Juan Arango (egy gól) trió vezérletével, és Novakovic 50. percben esett szépítő gólja után még kettőt pakolt be riválisának.

A „kecskések” szurkolói alighanem nehezen emésztik meg, hogy egy idényen belül kétszer szenvedtek kiütéses vereséget (0–4 otthon, 1–5 idegenben) az általuk nagyon kevéssé kedvelt Mönchangladbachtól – azzal még vigasztalódhatnak, hogy a Gladbachnak így is jóval nagyobb az esélye a kiesésre...

Az oldalról

Ez az oldal a német labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami a német labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Bundesligában szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen a német válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!